hafsa2020 14 haftalığım fena kabızlık şişkinlik çekiyorum karnıma sancı yapıyor kayısı yiyorm ama geçmiyor napabilirim 😒 bu omg ilacı yapabilir mi kabız bileniniz var mı ☹
seoz hafsa2020 11 haftaligim bende patliycam saniyorimm dupalac surup vrdi dr ama ne fayda geceleri uyuyamiyorum deli olucammm biri akil versin deneyimli annnelerr
seoz hafsa2020 bende oyleyim canimm inankii cok fenaa sut icmemiz gerekiyor ama korkuyorum icmeye napicaz bilmiuorum am a yavrumuz icin katlanicaz alllah baska dert vermesin mubarek aksamda canim benim sabrrtcez artik
flawles 5.5 aylık hamileyim be ilk günden beri çekiyorum bi çözümü yok şurupta içsem kayısıda yesem en aşağı etkisi 4 5 günde belli oluyo sonra yine aynı
Unzile35 Benim de denemediğim kalmadı 13. Haftamdayım 😔 duphalac işe yaramıyor kayısı incir ne fayda başka öneriler için bende şurada bekleyeyim ☺
melek87 bende hamileligimin en basindan beri kabızlık yaşayan biriyim ama sonlara doğru daha da ileri boyuta geliyo bu durum doktorum bana kabızlık ile ilgili magnesia calcinee saba toz yazdı ben çok faydasını gördüm memnunum.
Zehirlizakkum87 Kabızlık olayı 2 haftadır var bende 8. Haftamdayım 4 gün sonunda sancı basliyo ilaç almadım henüz domatesi rendeleyip 3 yemek kaşığı sıvı yağ koyup onu içiyorum yarım saat sonra tuvalete çıkıyorum