DilanM Şöyle uygun fiyat güzeş bişeyler bulamadım ya yaş 23, nerden aldınız sizzz beyaz bakınıyorum, foto çrktirmicez pro olarak ama kendımız cekerız hatıra kalır dıye bakınıyım dedım
Aknkbr DilanM instgram sayfasından bitac_arn_desing diye sayfadan anne bebek tacı terliği 130 tl ye aldım be gayet güzel geldi
Deletedmom328 DilanM ilk oğlumda bu sayfadan yaptırmıştım şimdi taç almadım oyshodan bir terlik aldım lohusa kıyafetinin de üzerinde dantelli şalı var o şekilde kombin yapıcam
ilknurosman DilanM canim ben almadim sagolsun arkadasim bana logusa taci terligi hediye olarak almis ama hediye gelmeseydi kendim yapicaktim benim kuzenim carsidan havlu terligi 12.5 tl ye almis ciceklerini 5 tl ye almis ve silikon tabamcasiyla kendi zevkine gore yapistirmis eger hediye gelmeseydi bende ayni sekilde alicaktim belki fiyatlar her sehre gore degisiyordur ama okadar ucuk fiyatlar vermektense en fazla 30-40 lira vermek daha iyi diye dusunuyorum ben oyle yapicaktim sahsen ben onlari almadan arkadasim sagolsun almis hazir bana 😁
Sym1 DilanM ay bende bakıyorum beyaz sabahlık hem şık istiyorum hemde abartısız😂 ama çok pahalı ya bir türlü bulamadım
DilanM Sym1 bende öyle işte taç yıne bulunur sadece beyaz tek elbıse gıbı gecelık bıle olur uzun, ama yok bulamadım
Hann Kimse yanlış anlamasın ama bence buna verilecek parayı başka mantıklı bir şeye harcayın. İnsanın içinde tabi ki heves olabilir. Ama doğumdan sonra baya bi kanama oluyor. O beyaz elbiseyi nasıl rahat rahat giyiniyorlar çok merak ediyorum.