Mine_Nur123 Kızlar ınstagram da müslin kumaştan pusetlere özel minder ve puset örtüsü yapıyolar.Sizce almam gerekli mi veya alan varmi
Ceysem4545 Mine_Nur123 araba minderi puset örtüsü puset çarşafı ve minderi hepsini aldım ama müslin değil benimkiler
Babyy1S Mine_Nur123 puset örtüsü almadm fakat puset içine koymam için minder aldım puset örtüsüne gerek yok zaten battaniye örtücem kış oldugu icin yada hiç kullanmam zaten pusette 5 6 ay kadar kaliyorlar kış falan derken nereye cikarticaksin puset ortusuyle üşür bebek ben tercih etmedm 😊
Ceysem4545 Mine_Nur123 henüz yıkamadım ama çok güzel yumuşacık yıkanınca da sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü arkadaşıma da hediye almış yıkayıp öyle vermiştim onunkilere bişey olmadı kampanyadaydı 175 tl kapıda ödeme olduğu için 5 tl de öyle 180 e aldım ama tam takım hediyem bebe sayfasını bi incele istersen aklına yatarsa çok uygun bence fiyatları ürünleri de çok güzel ☺️
Mine_Nur123 Cansummm canım sence alınmalı mı gerçekten gerekliyse bende almak istiyorum birde ne kadara aldin
Cansummm Mine_Nur123 puset örtüsü ün gerekli birşey diyemem tamamen isteğe kalmış birşey tercih meselesi illa olması gereken birşey değil. Ama puset minderi içinaynı şeyi söyleyemem. Elbette kesinlikle gerekli de diyemem. Benim alma sebebim puset her ne kadar kumaşı vs si iyi de olsa ben direk bebeğimin puset kumaşına temas etmesini istemediğim için.
Cansummm Mine_Nur123 canım ben minderini battaniyesini, müslinini ve puset örtüsünü takım almıştım 200-250 TL civarıydı sanırım yanlış hatırlıyor da olabilirim
Weewe Ben puset minderi ve oto koltuk örtüsünü instagramda pamukatolyesi sayfasından aldım, ikisi de çok güzel.
Weewe Gereklilik konusundaysa; pusetin kendinde olan minderlerin çoğu naylon sanırım, bizim bebek arabasınınki öyleydi, pamuklu olsun diye minder aldım. Bebeğin tenine değiyor ister istemez, haşır huşur naylonla temas etmesini istemedim
Deletedmom328 Mine_Nur123 bence gereksiz ilk oğlumda almıştım puset örtüsü minderi çarşafı ama şimdi hiçbirini kullanmıycam puset üzerine yağmurluk aldım içine de minder vs kullanmıycam zaten anne karnı poziyosunda pusetler gerek yok