Nur55 Kızlar sabahtan beri karnıma diken batıyo gibi ağrılar oldu geçmek bilmedi şimdi adet ağrısına benzer belime doğru yayıldı kasıklarımda da oluyo ara ara ilk defa böyle oldum doktora gitsem mi hemen normal mi 29 haftalığım bu arada
SevcanY Nur55 Dün akşam aynısıni yaşadım nolur nolmaz git doktor a ben hemen gittim.. Şükür bi sıkıntı çıkmadi ama doktorum böyle şeylerde gelin dedi...
deletedmom351 Nur55 Canım ağrıların yalancı ağrılara benziyor bi git istersen yada bekle iyice sıklaşırsa git dinlen bakalım geçer inşallah.
Nur55 deletedmom351 sıklaşırsa dayanılmıycak kadar olursa mı canım ne kadar olması lazım şimdi dayanamıycak gibi değilim arada şiddetli vuruyo ama sürekli ağrı var şiddetli değil
deletedmom351 Nur55 gerçek doğum sancı düzenlidir ya her yarım saatte bir 10dk da bir 5 dk bir falan mı yoksa düzensiz mi ağrıyor onu bilmen lazım sürekli ağrıyorsa bi git bence belki başka bir şey vardır. Bu ağrılar ciddiye alınmalı.
SevcanY Nur55 Ultrasonla baktı rahim icine falan dedi kendini çok yormuş olabilirsin dedi dinleceksin dedi kendini çok fazla yorma dedi..
Nur55 deletedmom351 sabahtan başladı ağrım ama değişik değişik oluyo hep aynı değil yürüyim biraz dedim yürüyemedim şiddetlendi bu saate kadar da geçmedi ama hep belli bi ağrım var belime doğru kasıklarıma doğru da ara ara geliyo gidiyo belirli değil ama aralıkları ne yapsam bilemedim 🤷♀️
Elffk Nur55 hemen git canım bekleme. Bişey çıkmasa da için rahat olsun en azından. Birde buraya da yaz merak ederiz 😊