Ebrusezerr43 kizlar ben 21+2 gunluk hamileyim oglum olucak insallah normalde sabah aksam hep hareketini hossederdim cok hareket ediyordu tekmeler felan ama bugun cok az zorla hareketini hissedebildim pek hareket etmedi sizce bekleyimmi bir kac gun yoksa doktorami basvurayim normalmi boyle seyler
AZE62 Ebrusezerr43 çok normal. Hemen hemen herkesin o haftalarda öyle düzensiz oluyor. Ben sırf bu yüzden doktora gittiğimde doktor 26 30 hafta aradı ara ara hareketlenip ara ara duracaktır dedi. Gerçekten de öyle. Bak şuan 29 haftalığım hala düzenli değil. Sadece dikkat et her gün hareket etmesine. Bazı günler hiç hissetmediğim olmuştu. Korkma normal bu haftaların
AZE62 Ebrusezerr43 bir gün boyunca hiç hareket etmezse çikolata ye yada meyve maksat şekerli ürün tüketmek yani sonra soluna yat sessiz bir ortamda bekle. Böyle vuruşunu değil seyirilişini bile hissedebilirsin. Yani bagırsak hareketi gibi de hissetsen o bebek öyle demişti doktorum
kadriyEbe Bazen düzensizlik olabiliyor canım hareketlerinde miniklerin ama bende de olmuştu o haftalarda ben içim rahat etsin diye gittim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı , inşallah seninde yoktur bişey kötü düşünme 🙏🏻 ama bence emin olmak için git derim 🌸