Oykum0 Bazen gelen ağlama isteği Yakınlarının davranışlarını tamamen yanlış anlama(Bazen) Çok ince düşünce ve basiti zor görme. V.b durumların sizi etkisi altına aldığını düşünüyor musunuz?
Cinarinannesii_ Oykum0 1. Trimester de eşime içimden ağlamak geliyor deyip anında hüngür hüngür ağlamaya başlıyordum 😂 ama o evreyi geçince başka bi durum yaşamadım hiç 😂
irva Oykum0 Beni sadece sinirsel olarak etkiledi.Normal yapımda asilik zaten vardı.Ama bu hamilelikte tavan yaptı.
Yeniden Oykum0 normalde sinirlendiğim şeylere sinirlenemeden direk ağlamaya başlıyorum ☺️☺️ sanki ağlasam herşey yoluna. Girecek gibi geliyor ama daha düzelen bişi de olmadı. Ama düzelmesi gereken bişi de yok gibi. 🤣🤣🤣🤣
Hicran52 Evet maalesef sık sık oluyo ağlama isteği hr gün mutlaka ağlıcak bir sebep buluyorum, insanların lafları çok batıyo daha hassas daha alıngan oluyo insan ya 🥴
Gulayyahyayeva7_ HULYA0693 merhaba sizde ne zaman geçti bunlar can sıkıntısından artık dayanamiyorum 7 haftalık hamileyim
elcinsadem Çok nadir ve ölçülü oluyor. Olur olmaz şeylere tepki verip sonunu hamilelik kaprisine bağlamıyorum 🙃
Girlpowerbabe Oykum0 ben tam tersi sürekli mutluyum ne sinirim var ne stresim normalde daha sinirli bi insanımdır ama pamuk gibi oldum hamileliktee🤷🏻♀️ Dünya yansa umrumda değil öyle bi hal aldım yansa bile mutlu olacak bi taraf bulurum kesin Polyanna oldum resmenn🤣 ilk haftalar biraz daha duygusaldım ama şimdi ondan da eser yok🤣
mervemurat16 Oykum0 bende aşırı sinir ve ara ara ağlama oluyor saçma sapan şeylere sinirinde hormonel etkisi olduğunu biliyorum kendimi frenliyorum hemen