Yenibebekyeniheyecan Bana yardımcı olurmusunuz doğum sonrası pijama oluyor emzirirken giyiniyorsun evde kısa kollu onun ismi ne pijama yazıyorum normal çıkıyor emzirirken giyinmek için olan diil
Momster Emzirirken onden düğmeli bir seyler goymenizde fayda var. Lohusa takimlari genellikle bu sekilde tasarlanmis. Demek istediğinizi tam olarak anlayamasam da isterseniz bir de boyle arayin
Yenibebekyeniheyecan Momster lohusa takimi yazıyorum gecelik tarzında çıkıyor bana pamuktan önü düğmeli gibi oluyor onun ismi lazım
bkaya Trendyolda siyah inci markasına bakabilirsin onden dügmeli yarım kollu gecelikler hem güzel ymusacık hem de uygun fiyatlı.
Yenibebekyeniheyecan bkaya çok tsk ederim evet önden düğmeli istiyorum kısa kollu doģum aralikta olacağı için şimdiden almam lazım sonra kısa kollu bulmak zor oluyor biliyorum
Momster Yenibebekyeniheyecan bulursanız benimle de paylasin lutfen cok merak ettim nasil bir sey aradiginizi💜
Weewe Yenibebekyeniheyecan LCWaikiki de epey vardı önü düğmeli kısa kollu modellerden. Pamuklu da oluyor hem missss
Yenibebekyeniheyecan Momster tm cnm bulursam paylaşırım ben 2 ci hamileligimde memlekette alis veris yaptığım için bu kadar zorlanmadım bu kez isimlerini bulmak zor geliyor bana 11 senedir Türkiyede yasiyorum bi türlü öğrenemedim gitti