Mevaninannesi21 Kızlar boğazım ağrıyor diye sirkeyi su ve tuzla karıştırdım gargara yaparken azıcık yuttum bişey olmaz dimi 😞
Derya1233 Mevaninannesi21 sirkeden birşey olmazki canım :) patlıcan salatası yapınca da sirke koyuyorum içine oh mis yiyorum :))
Mevaninannesi21 Derya1233 afiyet olsun kuzum ya tabi sağlıklı da şak diye yutunca korktum asitli ya 😊 içimi ferahlattın valla
Derya1233 Mevaninannesi21 yok kuzum korkmana gerek yok hiç. Kimi hamileler neler neler yiyor :) asitli neler içiyorlar :) kaç haftalık hamilesin şuan :))
Derya1233 Mevaninannesi21 sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :)) bu arada 4. Aydan sonra sade maden suyu içmeye başladım ben her gün . Magnezyum için :)) Doktorlar söylüyor zaten
Mevaninannesi21 Derya1233 siz kaç haftalıksınız ? Bende düzenli olmasa da içiyorum ama hergün içmek gerekiyor sanırım
Derya1233 Mevaninannesi21 32+2 haftalık hamileyim canım şuan aynen her gün içmek gerekiyor :) kınık maden suyu alabilirsin onun içimi de rahat ben ondan içiyorum :) Mevaninannesi21
Mevaninannesi21 Derya1233 oh maşallah darısı bize o zamanlara da hayırlısıyla geliriz inşallah 😊 cinsiyeti ne bebişinizin ilk çocuğunuz mu
Derya1233 Mevaninannesi21 amin inşallah :) sağlıkla gelsinler inşallah canım :) ilk çocuğum evet oğlum olacak inşallah :)))
Mevaninannesi21 Deletedmom417 canım iyi geldiğini duydum gargara yapmak ama benim gibi yutmak değil😂😂
Derya1233 Birde bı ara aft çıkmıştı dilimde yemek yiyemiyordum acıdan :/ sirkeyle ağzı çalkalamak ağız yaralarına aft a falan iyi geliyor soyliyim dedim