Nur40 RahimeAdbelliTan evet duydum çevremde yaptıranda var doğumdan sonra hafif bel ağrısı kaldığını duydum kapsamlı araştırmakta fayda var .
Uygun RahimeAdbelliTan Ben güya prenses Doğum yaptım. Külkedisi gibiydim. İnanmayın. Epidural işte. Prenseslikle alakası yok. Anam ağladı.😂
Btl_ozn RahimeAdbelliTan ben normal yaptim ama epidural almadim normal dogum yapıyorsunuz ama ağrısız belden epidural ignesi yapılıyor sancilar hafif hissediliyormus 4 cm açıklık olmadan yapılmıyor iğne ıkınma hissediliyormus zaten hissedilmese doğuramazsınız ama konforlu bir yöntem benim cabuk ilerledi 3 saatte doğurdum yoksa düşünüyordum bende
1987gokce RahimeAdbelliTan prenses doğum anneye kolaylik ama bebeğe tam tersi daha çok zorlukmus. Siz hissizleştiğiniz için ıkınamıyorsunuz ve bebeğiniz kendiliğinden çıkmaya çalışıyormus. Iyice araştırın bence hayırlı doğumlar.
Uygun Btl_ozn Normal doğumda benim ablam o yöntemi denedi evet gerçekten daha rahat olduğunu söylüyor. Hem normal Doğum yapmış oldu hem de daha az ağrıyla. Prensesliği de burda bence. Sezeryanda yok öyle bi prenseslik hissiyatı.😂
2prensessannesi 1987gokce tam tersi anne aci cekmedigi kasilmadigi icin cocuk daha kolay doguyor ikinma hissediliyor
Btl_ozn Uygun evet sancıyı cekmek zaten zor dogum bana daha kolay geldi doktorum bir sakincasi yok istersen yapariz demisti gerek olmadi şükür yoksa dayanamazsam istiyordum hatta son sancida dedim yapin diye ebe 10 cm olmus doguma alcaz ne epidurali dedi 😄
AHFKASAP RahimeAdbelliTan Epidural Doğum oluyor işte 😂 epiduralin yan etkilerinden kimse bahsetmiyor adına da prenses diyorlar. Ayrıca bazılarında etki bile etmiyormuş.