Alpay34 Selam arkadaşlar çay içerken üstüme kaynar çay döküldü karnım yandı hamileyken başına gelen var mı hangi kremi kullandınız
nisemom Alpay34 silverdin gebelik durumunda sakıncalı olabilir sakın buradaki yoruma göre bir şey kullanmayın. Doktora yazdırın ilanınızı
nil_sugra Alpay34 silverdin kullanma sakın. Üstelik karnına süreceksin direkt bebeğe etki eder. Kantaron yağı iyi geliyor acısını izini alıyor
CansuAbinik Alpay34 Bende kolumu yaktım geçen gün fırında. Acısını alsın diye aleo vera çiçeğimden bir tane kesip sürdüm. Başka bir şey yapılamıyor hamileyken 🥺 Ya da bephanten sürebilirmişiz. Ama onada güvenemedim..
ArasMom34 NurOzadaBulbul silverdin gebeliğin sonlarındaysa kullanılmamalıdır diyor geçen bende göbeğimi yaktım birşey süremedim
nisemom Alpay34 bir kereden bir şey olmaz diyip unut şimdi bir de onun stresine girme bir daha sürme ama
nazeninhanim Alpay34 iftaiyeciler yumurta akı sürerlermiş iz kalmasın diye amaa acı alır mı bilmiyorum geçmil olsun , ben de elimin üstünü komple yaktım bugün . Çok acı çektim anlıyorum seni