Hamile kalmadan önce her yerde ilk gebelik belirtileri nasıl olur diye sürekli araştırma yapıyordum bütün belirtileri yaşardım ama her ay hüsranla sonuçlanırdı .
2 yıldır evliyim rabbime şükürler olsun nasip etti darısı tüm anne olmak isteyenlere olsun inşallah .
eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi paylaşacağım benim gibi merak edenlere bilgi olsun istiyordum ve şimdi nasip oldu benim belirtilerim şöyleydi adetime yakın göğüslerimde aşırı derecede hassaslaşma olurdu ama bu defa hiçte öyle olmamıştı adetime üç dört gün kala sürekli adet sancısı çekiyordum sanki her an adet olacakmışım gibi oluyordu hatta ben şöyle derdim tamam geliyor kesin bugün adet olacağım derdim ama gelen giden yok ağrı üç beş saniyelik gelip gidiyordu bu bir kaç saat arayla olurdu onun dışında göğüslerim sadece sabah uyandığım zaman hassasiyet vardı sonra ki saatlerde geçiyordu sadece dokunduğum da yanlardan ağrı vardı . Adetim tam bir hafta gecikti bir hafta boyunca bahsettiğim şekilde belirtiler yaşadım başka bir belirtim olmadı . Test aldım yine negatif görürüm diye çok umutlanmadım testi yaptığım xaman 3 sn bile geçmeden kıpkırmızı iki çizgi gördüm ama hala inanmadım yanılma payı vardır diye erken gebelik testi yaptım onda da aynı şekilde çıktı hemen koşup acilde kan testi oldum anca öyle inanabilirdik :)) gebe annelerin paylaştığı belirtileri gözleri dolu okurdum her xaman hep dua ederdim ve şimdi rabbim dualarımı kabul edip nasibimi verdi Allah tüm isteyenlere nasip Etsin inşallah. :)