34 haftalıkken doktor sancin var 3 cm doğacan dedi ama kabul etmedim evde bekledim Tam 8 eylül kızımı kucağıma aldım arkadaşlar. Bugün sancim bir anda tutunca 5 dk da bire düştü sonra 3 dkda bire düş alıp doktora gittim.5 sancim acilmam varmış ama öldürüyor sırtımdan çıkıyor ebe kemik var çatında doğamazsın sen acil sezeryan dedi ben bekledikçe acilma 7 cm oldu .Acil alındım tabi ölüyorum sancidan kollarımı dişledim sonra belden iğne yaptılar sonra titreme aldı beni sağolsun hemsir bir boru getirdi göğsüme koydu ısındım. Sonrasi 5 dk sonra o güzel ses böyle bir his yok O ağladıkça ağladım o kadar güzel bir sestiki yüzeme getirdiler ağlıyor anneciğim hoş geldin diyince bebek gözlerini açtı bna baktı sustu artık ben ağladım odaya aldılar bebegi ben 30 dk kadar kaldım sonra odaya geçtim serum verildi şimdiye kadar üç tane ilk çok kötüydü şimdi azaldi agrım iğne yaptılar bebek çok uyuyor ama emzriom ama yatiyor uyanmiyor hemsire geldi az emzirdi oyle guzel geliyor ki bana şimdi sonda çekilecek yürüyecem bakalim