Deletedmom19 17+4 teyim kızlar bugün cinsiyetimiz çok şükür belli oldu. Doktorum iki defa erkek ama net değil dedi. Bugün alışverişine başlayabilirsin erkek dedi😇 Darısı diğer anne adaylarının başına inş
Slha2011 Deletedmom19 sağlıkla kucağınıza alın inşaallah bende 17 haftalığım dün doktorum kesin erkek dedi 14 te yine kesin demişti ama ben hala emin değilim nedense
Esraece Deletedmom19 bende 17+4 haftaligim bebisim kendini sakliyordu bugun ogrendim prensesimiz geliyormus 😊
Uygun Deletedmom67 Bu sene erkek senesimiymiş? İnşallah benimki de erkektir ya. Kızım var Allah bi tane de oğlan nasip eder inşallah. Daha çok var öğrenmeme ama Çin ve Rus takvimine göre erkek görünüyor.😂😂😂
Deletedmom19 Deletedmom67 Hoşbulduk canım evet bende öyle duydum bu sene erkek çok varmış 🤗Sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah
Sibeleymen Uygun insanoğlu işte erkek evladı olan kız ister kızı olan erkek olsun ister benimde 3 yaşında 1 oğlum var 2. Gebeliğim 6 haftalığım yeni daha Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Uygun Sibeleymen İnşallah canım. Allah bağışlasın evladını. İnşallah bi tane kızın olur. Kız evlat öz evlat. Allah isteyen herkese versin.
mgmg1 Hayırlı olsun canım🙏🏻 15.haftadayız biz de dün prensesimizin olucağını öğrendik, umarım değişmez pipi mipi yoktu ortalıkta ama🙈🙈