Hilalbutak Selam arkadaşlar , Bebeğinizin ilk hareketleriniz kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Bizim prenses 16+1 hala hissedemedim , birde ultrasyonda sürekli 6 7 gün önden gidiyor bu sorun olur mu yorumlarınızı bekliyorum? 💕
Snszasla Hilalbutak 15.haftada damar seğirmesi sanmıştım ama değilmiş 16 da tam hissettim su an 21+5 olduk daha iyi hissediyorum 🐣💙 ör geçebiliyor bazen canım benim ki de 3 gün geçmişti öne sonra dan tekrar kendi gününü yakaladı bi sorun olsa doktor söyler zaten için rahat olsun 🤗
MYstryy Hilalbutak ilk gebelgmde 17. Haftamda bu gebelgmde 15. Haftadan itibaren hissetmeye basladim cnm
Zeysal Hilalbutak 19. Haftadayız bizde inşAllah seğirme gibi hissediyorum ara sıra ama tam net bir hareket hala hissedemedim 😔
Mahbuss Hilalbutak merhaba ilk gebeliğim. Tam olarak 18+5 te hissetmeye başladım şuan 19+2 haftadayim 😊 gidiklaniyor gibi oluyor bide pıt pıt atıyor sabit bir yerde Sizinde az kalmış hissetmeye başlarsınız yavaş yavaş bağırsak hareketlerinden farklı
livasmomm Hilalbutak ilk gebelik ise 18 den sonra hiseediliyor ben 18 de hissetmeye vasladim 19+2 deyiz şuan daha net ozellikle yemek yedikten yarım saat sonra daha belirgin hareketleniyor
Mevaninannesi21 Kızlar bizde 17+6 oluyoruz ama hiç hareket yok çok istiyorum hissetmeyi merak ediyorum inşallah bende hissederim en kısa zamanda 🥰