Ayca6868 rabiatt bende burda bekleyeyim benim doktorum her ikisinide goz onune alip ona gore tarih belirliycem dedi
rabiatt Usgde iki hafta önceyiz ve bebek kanalda dedi bu sebepten ötürü vermiş olma ihtimali de var ama verdiği tarihte sata göre 37+4 oluyorum
Ayca6868 rabiatt canim bende sata gore 32 usg ye gore 35 im turkcan bey ikisinide degerlendirip tarih vercem dedi bebegim.ters 3 hafta onde
Ayca6868 rabiatt 2 hafta omce gittim en son canim 30 hafta beklerken 33 cikti 2070 di en son haftada 500 gram aliyor dedi eger hala ayniysa 3 kilo olmustur cuma gunu kontrol var o zaman belli olcak senin bebek kac haftalik kac kilo canim
Ayca6868 rabiatt 32 33 de kacti canim bide turkcan bey kacimci hafta nst ye baslatti ve usg ye gore mi haftada bir mi cagiriyor
rabiatt Ayca6868 türkcan beye 34. Haftada başladım o zamandan beri nstye giriyorum ve her hafta gidiyorum kilosunu da hatırlayamadım şu an valla doğumu o kadar kafayı taktım kiii
Ayca6868 rabiatt canim 34. Hafta usg ye goremi yoksa sat a goremiydi kacinci haftafan itibaren her hafta cagirdi