Merhabalar bebeğim erken doğdu. Bi oğlum daha oldu ama ne hamilelik hamileliğe, ne doğumum doğumuma benzemedi ilk bebeğimde ki gibi nişan, su bekliyorum, ama öyle bi sancı bastırdı ki git gide artan akşama kadar dört döndüm yok olacak gibi değil eşime geldi hadi gidiyoruz dedi yok ne nişan ne su var gitmeyelim sonra baktım ağrım dinmiyor her ihtimale karşı eşyaları alıp gittik meğerse doğum sancıları başlamış nst ye bağladı lar açılmam var ama su Vs yok kuru doğum olabilir dediler. Kayınvalidem in başına gelmiş ilk çocuk ta çok zor kızım bekleyelim dedi dediler isterseniz sezeryan yapalım bebek geliyor dedim tamam yapalım gelene dur demeyelim öyle 9:20 de sezeryan a alındım 9:45te oğlum dünyaya geldi spiral anestezi oldum.. Oğluşum u gördüm ama sonra eşim bebeğim çıktı birşeyler ters gidiyor du meğerse bi kan kesesi daha oluşmuş ama bebek döllenmemiş içinde yani bi nevi sahte ikiz gebelik gibi ve ultrason da bi kaç farklı yere de gittim anlayan olmadı ve ben konuşmaları duyunca panik ten şeker düştü 60 a baş ağrısı ve omzuma kasılma girdi terlemeye başladım beni baymak zorunda kalmışlar uyandığım da birşey hatırlamıyordum karnım çok acıyor du. İğneler serumlar derken 2 gece üç gündüz hastanede kaldım enson ultrason isteyince Dr sordum dedi böyle bi durum vardı ama çok şükür herşey yolunda dedi ben bu arada Deniz lide oturuyorum odak hastanesinde murat karayel de doğum yaptım çok ilgili güler yüzlü bir doktor kendisine çok teşekkür ederim 🤗tavsiye ediyorum doğum zor o yüzden Dr önemli kesinlikle 🙋🙋sizlerle hikaye mi paylaşmak istedim herkes e mutluluklar