Yaseminnnnnnn Ilk defa bugun nstye girdim sanci göründü ilk defa alttab muayene yaptırmak zorunda kaldim cok canim acidi cidden ama acilmam yoktur takipte kal sancin artarsa gel dedi sizce dogum belirtisi mi bu kadar erken gelmez demi oglum:(
0808aysu Yaseminnnnnnn sancın çok görünmemiştir muhtemelen bnde cuma günü ilk kez grdim nst ye 35 haftalığım ama yatrdılar beni ciğer geliştirici faln yaptılar şuan hala hastanedeyim sancılarım geçmedi ama geçecek allahın izniyle
0808aysu 0808aysu Yaseminnnnnnn kağıt elinizdeyse alttaki çizgilerin en üst seviyeyi gsterdiği bölüme bakın kaçı işaret ediyo 50 60 80 yazar o hizalarda
Bvzzz Yaseminnnnnnn ya bende de o hafta sancı ve 1 cm açılma çıktı ama hiç hissetmiyordum şimdi 38 haftalık oldum şu an hiç sancı çıkmıyor
DamlaNur29 Yaseminnnnnnn keske sorsaydn o cok önemli yani benimde cıkmıstı 3 kez 40 50 60 falandı 35deydim bana öyle bişey demedi doktorum
Yaseminnnnnnn DamlaNur29 haftaya tekrar gidcem sorarim sayisini kagit var ama nerde yaziyor acaba kac tane oldugu alttan bakti acilma yoktu zaten panik oldum biraz suyun gelirse sancin artarsa hemen gel dedi
DamlaNur29 Yaseminnnnnnn sancınız cok olsaydı yatış verirlerdi korkmayın cokta yormayın kendinizi bence doğum tetiklenmesin
Yaseminnnnnnn 0808aysu evet 60 70 civari gorunuyor bi tanesi tavan yapmis en ustte vurmuş gerisi 60 civari cikmis
0808aysu Yaseminnnnnnn 1 cm var dediler ama şuan iyiyim devamı glmedi kızım sabredecek inşallah atlatıcaz
0808aysu Yaseminnnnnnn benim direk 100 e vurduğu için yatış aldım canım sen dinlen şu 1 haftayıda atlatmaya çalış ondan snra istediği zmn gelsin kuzularımız☺️
Bvzzz Yaseminnnnnnn yani herkeste aynı olmaz tabi ki canım ama bende öyle oldu bende korktum ama 38 oldum şı an tık yok yani bir heyecan yaptırdı o hafta 😀
Bade88 Yaseminnnnnnn korkma canım bişey olmaz Allah’ın izniyle benim de 32-33 de sancılar çıkıyordu ama açılmam yoktu. Doktor bikaç ilaç vermişti. Açılma olursa sıkıntı oluyor sanırım
Asra65 Yaseminnnnnnn normaldir artık merak etme. Benim 33.haftadan beri sancı çıkıyor 1 cm de açılma vardı şuan 37 haftalık olduk