Aylinnh Bayanlar bir kaç kez daha olduda bugun baya cok kotu belirgin oldu sağ tarafima top seklinde toplanyor ama baya belli bir sekilde dısardan goruncek sekilde sag tarafim ön cikiyor top halinde sert bir sekilde 30 haftaligiz böle yaşayan var mı
Sumru Aylinnh 35+1 haftalığım benimde 28 Li haftalarda başlamıştı toplanma 😂 günde bir çok kez yaşıyorum bu durumu Hatta uzanırken bile toplandığı oluyor o sıra da ağrı da oluyor kısa süre sonda geçiyor ☺️ Büyüyorlar yerleri daralıyor diye düşünüyorum 😍😂
RabiaYgl Aylinnh evet sanki kafasını oraya dayamış gibi top gibi gözüküyor normal bebekler arada bir toplanıyor bazen sıkıntı etmeyin :)
Aylinnh RabiaYgl evet kafa gibiydi baya sag tarfimda top seklinde orasi hareket ettmiyor ama sol taraflar hareket ediyor assaya sogru demekki kafasini sag tarafa dayiyor ayaklarini hareket ettiriyor 3 4 saat o sekilde kaldi gobegimin sag tarafinda kocaman top seklinde
Aylinnh RabiaYgl bide birinden ağrı durumlarında parol kullanabilirsin eiye duymustum doktora sormadim hic ama bugun beynim akacak gibi cok kotu kafam catliyor agridan kullanabilirmiyom acaba