mrs_elisah selam kızlar bebeğe den bu setlerden alan var mı ince mi kaliteli mi nasil acaba. fiyatı cok uygunda bilemedim
rabiass mrs_elisah aynı markayı başka yerden bugün 25 e aldım canım gayet güzel kalitesi falan yerinde. Çok para vermeye gerek yok zaten çok giyemiyolar bebisler
Gulsen4224 mrs_elisah bebeğen komple fiyatlarda baya iyi ve uygun ama hiç almak nasip olmadı cnm 🤷🏻♀️
Derinsema mrs_elisah bebemer bebe var zibin aldim istedigim gibi geldi kuzum orayada bakabilirsin yikadim bugun onalrida kaliteli yumusacik
iki_tosbik_annesi mrs_elisah aynı takımı ben mağazadan aldım kumaşı güzel kullanışlı aynı fiyata aldım
Naylonbranda mrs_elisah ben bu siteden sarı ve yeşilini aldım fiyatına göre uygun ama minicity de aynı fiyata çok daha guzelleri ve kalitelileri var ben önce internetten aldigima pişman oldum
bburcu mrs_elisah ben enucuzbebekmarketten aldım. O baskı kısmının arkası çok sertmiş rahatsız edici bence
bburcu mrs_elisah ben çok sevmedim. Bilinen markalardan almak daha iyi bence. E bebek ve civil o konuda daha iyi fiyatlar arasında da çok fark yok bence