Merhaba arkadaşlar... 👋
Benim 6. Haftada kanamam oldu.
Kırmızı hemde baya vardı yani pazar günüydü doktorumu aradım özel muayenesine çağırdı hemen sonra kese bozulmuş bilmem ne içerde kanaman var %90 düşcek bu yaşaması kanamayla mucize dedi ve alalım, istersen bekle dedi.
Hemen çıktım ordan.
Ben zaten İPTAL!😔
Sadece kese vardı bu arada daha çocuk gözükmüyodu içimde ama dünyam başıma yıkıldı öyle diyince.
Eve geldik yataktan çıkmadım ayaklarımı diktim yastığın üzerine ondan sonra eşim, ablam başka doktora gidelim dedi.
Özel hastanede iyi olarak bildiğimiz doktoru çağırdık.
Kanama var ama kesenin şekliyle alakası yok bunun dedi beklicez çocuk gözükmediği için mecburen dedi.
İğne verdı kanama durması için bebekte sıkıntı yoksa duruyomuş o iğneyle.
ve vajinal jel verdi sabahları uygula yat dedi ve sürekli yattım hiç kalkmadım 1 hafta boyunca sadece tuvalet. Yemek bile yatağa getiriyodu annem veya eşim sağolsunlar.
Ama moralim sıfır sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu belirsizlikten.
En sonunda gittik kese var büyümüş fakat çocuk yok.
Sonra yine gittik bi kaç gün geçtikten sonra gördü çok şükür ve kalp atışını duyduk..🙏🏻🙏🏻
Şuan 10. Haftamıza giricez çok şükür ve doktorumuz herşey çok iyi dedi.
Kasık ağrısından başka sıkıntımız yok doktor ona normal dedi.
Oyüzden ümidinizi yitirmeyin, bu doktorum çok iyi gerçekten bütün kadınlara anlat dedi özellikle ilk 10 haftaya kadar normal bu kanamalar dedi.
Tabi doktora gidip hemen önlem almakta fayda var kanama olursa kesinlikle..
Bi kaç doktoru gezin mutlaka ilk gittiğim doktora güvenseydim aldırsaydımbebeğim şuan yaşamıyor olucaktı düşünmesi bile sinir bozucu.. oyuzden dikkatli olun ilk 3 ay boyunca mutlaka 👍🏻
Allahım kimseye evlat acısı vermesin. Sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi... 👼🏻👼🏻🙏🏻🙏🏻