Zeydgoktug Ben 38 haftaya girdim ve toplamda 17 kilo aldım. Fakat etraftan duyduğum sözler kilodan daha çok canımı sıkıyo.
Aysesen80 Zeydgoktug ben vermek istemiyorum 😂😂 14 kilo aldim 52 idim 66yim yarin 34 haftaliik oluyoruz
Dk72 Zeydgoktug canım neredeyse aynı durumda sayılırız 36+6 haftalık hamileyim 16 kg aldım daha doğuma 2 hafta var biraz daha alırım. Herkes az kilo alıyor ben niye böyle oldum nasıl vericem diye düşünmüyor değilim 🤷♀️
Nidaabaserr Zeydgoktug 36. Haftama giricem 13 kilo aldım. Benim de etrafımda çok kilo almışsın diyen var ama kimseyi dinlemiyorum emzirme döneminde elbet gidecek gitmezse de önemli değil bebeğimin sağlığı herşeyden önemli ☺️
Destina16 Haftanın 3.5 kilo.aldim bakalım bundan sonra çok hızlı gidiyormuş kilolar bakalım.istahimda çok açıldı bilmiyorum tutuyorum.bazen kendimi bu seferde bebisine haksızlık mı yapıyorum ac mi acaba diyorum bu nasilmbir annelik.hissidir bilemiyorum daha şimdiden 🤗😂😊
Blablahdhd Destina16 canım 23.haftaya kadar 2 kilo aldım.suan 27.haftaya girdik birden birde 6 kiloya yükseldi hiç anlamadım.kiloya elverşli olmamasına rağmen vücudum birden aldım.gider inşallah doğumdan sonra alıyorsun yani naparsan yap😞
Nilin_annesi Destina16 merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım 21 haftama girdim 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyorsun ayda 1 kilo al diyor.. ama elimde değil sağlıklı beslenmenin yanı sıra tatlılardan vazgeçmiyorum.
Destina16 Blablahdhd bende korkuyorum valla çok kilo almak.istemiyorum ama istahimda açık napicaz bilmem 😂
Emineavar Blablahdhd 27 . Haftaya kadar 6 kilo almak normalmiş ben 9 kilo almışım doktor 3 kilo fazlan var dedi
Temmuz7 mirayandme ben 26. Haftadayım 15 kilo aldım bugün şeker yükleme yapıldı şekerimde çıkmadı çok şükür doktorum iyi gidiyorsun diyor ikiz benim gebeliğim bilemedim 🤷🏼♀️
zepbjk Zeydgoktug fazla değil kafana takma 30 kilo alanlar var hamile kalmadan önceki kilon da önemli. Dur moralini düzelteyim bana bak ibretle ve rahatla 23.haftamdayım 7 kilo almışım 😂
Zeydgoktug zepbjk tabiki öyle olanlar da var. Ben 57 ile hamile kaldım şimdi 74 kiloyum. 38+1 haftadayım. Bundan çok etrafta şişmişsin diyenler, ben üçüncü çocuğumu bu kiloda doğurdum diyenler vb. Gibi can sıkıcı bi hale geldi
Sadeceeolsunn Ben 38+4 18 kilo oldum hiç üzülmeyin bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza hepsi gider inşallah
aezgi 23 haftalık oldum 53 le basladım su an 57 olmusum bu kilo işi bende yapıyla alakalı kimisi 20 30 kilo alıyor gibi 6 10 kilo arası doğuma giriyor burda okuduğum kadarıyla 😕
Sibelsncar Zeydgoktug bende alamıyorum keşke alsam inan yarısından çoğunu hastanede bırakıp çıkıyorsunuz şeker düşüklüğü yüzünden ne ben nede bebek alabiliyor cok
zepbjk cnsl_tyfr izimizden geliyosun çekirge aferin hep yazıyolar 3 kilo aldım ay 1 kilo aldım bu nedir sesimizi duyuralım bizde burdayız yaşasın pofuduklar 😅
Naren1 Zeydgoktug 31. Haftam 4 kilo aldım şimdilik. Kuzenim 20 kilo aldı 29. Haftasında bir tepsi börek yiyor sonra ağlıyor çok yedim diye😔 bişey de diyemiyorum bence çok takılmamak lazım verilir ama hamilelik psikolojisi çok başka