1anne- 14 haftalığım bebeğimin hareketlerini bu dönemde hissetmem mümkün mü ve nasıl bir şey acaba ? Şu anda da bir şeyler var ama gaz değil onu biliyorum bağırsaklar da değil o farklı çünkü . Nasıl anlarım yardımcı olur musunuz 🙏
Burcu5106 1anne- benim bu haftalarda kızım seğrime olurdu 31 haftaya kadar çok nadir hissettim 32 haftamda net hissettim canm
Bebek-geliyor 1anne- bende hissetmek istiyorum artık 16+5 deyim ama anlayamıyorum sertlik var karnımda ve sol tarafa toplanıyor genelde ama bağırsak hareketleri gibi net değil bazen çarpıp kaçıyor gibi oluyor 🤷♀️
Babyy1S 1anne- 16da hissettim bunyeyle alakalı ve bebeginiz henüz çok küçük hissedilcek kadar hareketleri olmaz hissettigin de anlarsın ayırt ediliyor ben direk tekmesini hissetmistim anlasiliyor yani
Sinemarslannnn İlk gebelikte 20 den önce zor diyor doktorum bende o haftalar birşey hissettim ama bağırsak hareketleri dediler 2 .gebelikte 17 den sonra falan yani şu an ki bebek olamaz cnm
Burcu5106 merveovunc ben geç hissettim ilk gebeliğimdi ama kişiden kişiye değişebiliyor benim arkadaşımla aynı günlüyüx o çok hissederdi ben hissetmiyom die açile felan gitmiştim 31 haftamda nst bağlandı ondan sonra hissetmeye başladım