Sonmez_16 19 haftalık gebeyim dünden bu yana afedersiniz büyük abdestimde renk değişikliği meydana geldi dün rengi siyahtı bugün ise koyu yeşil olarak korkuyorum aynı durumu yaşayan oldumu doktora söylemeliyim 😔
htckynk Canım Demir ilacı kullanıyorsan eğer onun bu tarz etkileri oluyor ama yinede doktorunu bilgilendirmende fayda var tabii
Sonmez_16 htckynk demir ilacı derken bana bir tek doktor magvital verdi başkada bir şey kullanmıyorum doktora yazmaktan çekindim açıkcası güler diye
Sonmez_16 ecembugra53 magvital kullanıyorum canım başka bir şey kullanmıyorum 1 ay oluyor kullanalı ama dediğim gibi yeni gelmeye başladı bu durum başıma
Sonmez_16 yasen1 anladım canım da benim bu kullanmış olduğum ilaç demir ilacı olarak mı geçiyor ben bunu anlamadım
Nzdla Sonmez_16 canım korkma kan hapindan oluyo iki gün içmesen eski haline dönüyo bende çok korkmuştum simsiyahti ama sonradan kan ilaçlarından vitaminlerden olduğunu öğrendik korkma hamilelikte bu normal
Sonmez_16 Nzdla anlıyorum canım fakat ben kan ilacı kullanmıyorum bir tek doktorun bana vermiş olduğu ilaç magvital magnezyum