Nur40
Benim 6. Haftada kanamam oldu.
Kırmızı hemde baya vardı yani pazar günüydü doktorumu aradım özel muayenesine çağırdı hemen sonra kese bozulmuş bilmem ne %90 düşcek bu yaşaması mucize dedi.
Ben zaten İPTAL!
sadece kese vardı bu arada daha çocuk gözükmüyodu içimde ama dünyam başıma yıkıldı öyle diyince eve geldik yataktan çıkmadım ayaklarımı diktim yastığın üzerine ondan sonra eşim, ablam başka doktora gidelim dedi özel olarak çağırdık doktoru iğne verdı kanama durması için bebekte sıkıntı yoksa duruyomuş o iğneyle ve vajinal jel verdi sabahları uygula yat dedi ve sürekli yattım hiç kalkmadım 1 hafta boyunca en sonunda gittik kese var büyümüş fakat çocuk yok sonra yine gittik bi kaç gün geçtikten sonra gördü çok şükür ve kalp atışını duyduk..🙏🏻🙏🏻
Şuan 10. Haftamıza giricez çok şükür kasık ağrısından başka sıkıntımız yok doktor ona normal dedi. Oyüzden ümidinizi yitirmeyin, bu doktorum çok iyi gerçekten bütün kadınlara anlat dedi özellikle ilk 10 haftaya kadar normal bu kanamalar dedi.
Tabi doktora gidip hemen önlem almakta fayda var kesinlikle..
Allahım kimseye evlat acısı vermesin. Sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi... 👼🏻👼🏻🙏🏻🙏🏻