Zlmmrg Kızlar son bir ayımız kaldı her ihtimale karsı bir devam sütü bulundurmak istiyorum. Gaz yapmayan mama tavsiyenizi alırım🙂 kızımda aptamil kullanmıştım ama gaz sorunu olmuştu.
Babyy1S Zlmmrg hipp teneke kutu tavsiye ederim ablam kullandı gazı pıt cikıyordu alttan gazı da masallhi vardi hem sekersiz hemde besleyici anne sutune yakın bir mama
nurglakays-95 Zlmmrg golden goat öneriler üzerine aldım ablamda kullanmıştı çok çok memnundu canım tabi her bebekte aynı mı bilmiyorum
Zlmmrg nurglakays-95 ben ilk çocugumda cok duymuştum ama tabi 7 aylık gibi almştım cok kiloda aldrdı bnm kızımda golden goat
Babyy1S Zlmmrg yegenim 2 yasinda suan ek gıdaya gecene kadar devam etti geceleri de verdi uykusunda hip dene derim bnde ihtiyacm olursa hipp alıcam
Zlmmrg Babyy1S çok tesekkür ederim canım inşallah bizdede gerek klmaz önceliğim ama acaba sütüm olsada gece mama mı versem diye düşünmüyo değilim hem daha kısa sürede içiyo hemde daha uzun süreli tok tutuyor gibi gelmişti bna ama yanılıyor olabilirim☺️
Babyy1S Zlmmrg 1bucuk saat 2 saatte bir veriyorduk besleyici olması iyi inş gerek kalmaz kullanmaya 😊