kelebekannesi01 6 hafta+2 deyim bulantım var acaba o yüzden mi canım sadece tuzlu şeyler çekiyor. Şekerli yiyecekleri düşününce bile ekstra midem bulanıyor. Siz neler aşeriyorsunuz?? :)))
Gulbahar35 kelebekannesi01 Canım surekli eksi asiyor ama bazen hem eksili hem tatlili biseyler cekiyor hatta esim artik dalga gecer oldu nar ekşisine seker dokup ye diye 😃😃😃
deletedmom357 kelebekannesi01 benim de 7 haftalık bende tatlı yiyeceklerden midem bulanıyor tuzlu eksi şeyler yiyesim geliyor 🥴
Pinkyellow kelebekannesi01 benim asermelerim 6 aydan sonra başladı 6 aya kadar hiç asermedim ama şimdi durmadan tatlı şeyler istiyor canım 8.aya girdik ☺️
kelebekannesi01 Tugce38 ben ilk öğrendiğim zamanlarda her şey yiyordum şu an sadece tuzlu ve ekşi :((
kelebekannesi01 Tugce38 sevindim yalnız olmadığıma😂 acaba ilerde tatlı şeyler aşermeye başlıcak mıyım yoksa hep tuzlu mu gidecek böyle😂😂
elisaninannesii Ben ilk zamanlar aşırı derece de tatlı şeylerden tiksinmiştim normal de de tatlı seylere düşkünlüğüm yoktur ama o çikolata filan çok kötü geliyordu gördükçe midem bulanıyordu suan 29+1 deyiz ara ara yiyorum tiksinmem geçti 🥰
kelebekannesi01 elisaninannesii ayıla bayıla yediğim tatlıları şu ara görmek dahi istemiyorum gerçi bu iyi bişey gibi ama yine de tiksinmesem daha iyi😅😅
Gulsen4224 kelebekannesi01 belkide canım tatlıyı düşününce normal olrak bulantı oluyor tuz bastırması açısından mantıklı🤭ödem yapmasa daha iyi hatta😂