fatmaozdemir1 Kızlar aranızda cinsiyet öğrenmek için başka doktora muayne Emin olmak için birden başka doktora görüneniniz varmı?
mrs_elisah fatmaozdemir1 benn. 2 doktor erkek dedi 2 doktor kiz dedi. 😄 4 farklı doktora gittim. sonuç ne gercekte n bilmiyorum doğunca ne çıkacak acaba 🤣🤣
Babyy1S fatmaozdemir1 3 farklı doktor erkek dedi kız dese de inanmazdım zaten 13 ken kendi doktorum baktı pipiyi görmemek icin kör olmak gerekirdi ben kendim bile anladım erkek oldugunu hala daha degismedi
fatmaozdemir1 Ogretmenannee bana da devletteki iki asistan biri kıza biri erkeğe benziyor dediler özeldeki kız dedi detaylıya girsem mi bilemedim🤔
ecembugra53 fatmaozdemir1 eekek 😂😂 her gitiğğm doktora pipisinş görebilşrmiyim inanmıyorum dedim doktor gülmeye başlamıştı eminsinşz dimi dedim kordon değil o 😂😊 sonra aha pipisi gördün mü annesi demişlerdi valla cok gülmüştük 😂😂
Melek44 fatmaozdemir1 vala bnada 5 gün önce tahmini kız dedi bi dktr bugn baskasna gttm tahmni erkk dedi bu hftlrda yanlma cok oluyo bklm ne ckck 16 da
Mervetekmn fatmaozdemir1 en net 20.haftadan sonra bellioluyor erken olduğu zaman yanılma oluyor genelde cunku