Elifkzlcn Papatya13371 Bende kullaniyorum 4 aydır kullanmayada devam edicem bu gidisle her gece yatmadan önce atıyorum
BirEn Papatya13371 ben 9+5 ilk baştan beri günde 3 kullanıyorum. Doktor 3 ay devam dedi ama sonra ne der bilmiyorum.
Sen1meleksin Papatya13371 bende kullandım bi ay sonra şükür 4. Aya başlayınca doktorum kesti bitti bi hafta oldu
mom101 Papatya13371 ilk 3 ay düşük önleyici olaraq kullandım şimdi 32+3 haftalığım erken doğum riskim var rahim ağzım 12 mm olmuş sabah-akşam 200 mg kullanıyorum
Papatya13371 Elifkzlcn bende bugün kullanmamaya başladım canım 8.haftam ama iterken korkuyorum bir zarar olurmu diye
Elifkzlcn Papatya13371 Merak etme hic birşey olmaz ben bacaklarımı toplayarak atıyorum daha rahat oluyor bir süre kalkma ki dışarı atmasın
Ozgsgr Papatya13371 evet ben kullanıyorum iki üç haftadır. Sabahları içiyorum akşamları fitil. Ama çok fazla akıyor ilaç ya sizdede oylemi
Merveilkcan Papatya13371 bende kullandım 6.haftamdan 5. Ayına kadar ama doktor keselim artık dedi kızlar yanlış anlamaz iseniz bende 2 kutu hiç açılmamış progestan 200 mg var hiç açılmadı sağlık ocağına yazdırdım aldım doktora gittiğim zaman keselim kullanmayalım dedi . Durumu olmayan veya kullanmak isteyen olursa gönderebilirim canlar yeterki boşa gitmesin faydası olsun miniklerimize annelerimize 🌸🌸
kirlibeyazkedi Fitil olarak alanlara sormak istiyorum ben de. Gece yatmadan alıyorum, sabah kalktığımda ilacın tortusuyla beraber iç çamaşırında ıslaklık oluyor. Siz de böyle bir durum yaşıyor musunuz?