dygmn21 okdr bos knulara okdr ksiler yaziyorki önemli konulara bakiyorum kimse yorum yapmiyor bgunde cok önemli bir knu actim ama kimse yazmamis grcekten cok kötuyum birileri akil versin 12+4 hamileyim ultrasyonda 13 hftalik görunuyor ve bebegimin kafa karin ve bazi vucudu ödem olmus ve ense kalinligi riskli cikti hftaya carsamba bebekten sivi aldircam cok korkuyorum böyle olupta saglikli olma ihtimali varmi😖 bebegimin boyu 68mm 13 hftalik gösterio 12+4 olmasi gerekirken bu iyimi?
Deniz2961 dygmn21 cnm eminm birileri okumstr bn gbi ama kmse bsna glmyn bir oly icn sna brsey diymz ki rabbm yr ve yrdmcn olsun tedrgnlklrn vrsa frkli br doktrda gorun istersen
ZeynepKarataTeytey dygmn21 Doktorunuza danıştınız mı bence bu konu burdaki insanların yorum yapabileceği bir konu olmayabilir bir bilen uzmana danışmalısınız sizin ve bebeğiniz için
Sedatasdan dygmn21 canım bence sıvı aldırma benim çok yakın akrabama 9 ay boyunca aynı seyi söylediler ensesi kalın yok bilmemm ne ama çocuk bi doğdu maşallah hiç bi sıkıntı yok benim bebegimde hep haftasından büyük çıkıyor maşallah ama bence içini ferah tut ve başka doktorlara git
AslErdoanCanbaz dygmn21 sıvı aldırma işini iyi araştırın bence bir kaç doktora sorun internette aynı durumda olan annelerin nasıl bi yol izlediklerine bakın
HaticeKutlu Canım geçmiş olsun konuyla ilgili bilgim yok ama etiket yapıyorsun ya sağlık vs genişlet etiketlemeni belki o zaman daha çok kişi görür sorunu😞Allah acil şifa versin zamanla inşallah düzelir 🙏tek doktora mı gittiniz başka bi doktor gördü mü
Ygzsmt Bebeğim ultrasonda önde gitmesi kötü bişey degil aynı cıkmıyor zaten ultrasonda canım hep degişiyor çok fazla öndede degilmiş benim 2 hafta önden gidiyor cocuk ultrasonda oraya takılma ama diğer konuyla ilgili benimde bilgim yok allah yardımcın olsun
YagmurAnnesi Ense kalinligi riskli çıkıpta gayet saglikli bebekleri olanlari burada duyduk. Şahsen tanidigim yok. Ama anne karnindaki bebek icin doktorun down sendromlu olabilir deyip burada bir cok kisinin gayet saglikli dogum yaptigini gorduk.
Ozgezafer dygmn21 herhangi bi bilgimiz olmadığımızdan yazamıyoruz bazen cnm inşallah kısa zamanda düzelir durumu bebişinin
Filizzz dygmn21 bi tanıdığım sıvı aldırdıktan sonra bebeğini düşürdü malesef 5 aylıktı galiba eltimin kız kardeşinede öyle demişlee sağlıklıda olsa sağlıksızda olsa bu benim çocuğum deyip doğurmuş maşallah hiç bişeyi yokmuş zor bi süreç beklemekAllah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inş ne olursa olsun doğurmak istiyorum derseniz hiç sıvı aldırmayın bence
Nulu Canım ablama da aynı şeyleri söylediler bebeğin beyninde ödem var ensesi kalın down sendromlu dediler sıvı almak istediler yaptırmadı bi kaç hafta sonra ödemler kayboldu ve sapasağlam doğdu kuzu
Keriminmutluannesi dygmn21 canim belki gelişimi bir hafta öndedir? Benim bebeğim de 2 hafta önde gelişim normalde 36 haftalığız gelişimimiz 38 e uygun 2.700 gr olmak yerine 3.200 gram yani ola biliyor öyle ama ense kalınlığı riskliyse testin sonucunu bekle derim iyi de çıka bilir kötü de hayırlısı olsun İnşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Uygun Bak canım bu benim evladım ne olursa olsun doğuracağım diyorsan sıvı aldırma. Kafanı da hiç takma. Ayrıca bebeğin ultrasonda o kadar da ileride değil. Çok az fark var. Bu hepimizde oluyor. Birebir örtüşmüyor ki hiçbir zaman. Bence boş yere kendini strese sokıyorsun. Bulunduğun ildeki üniversite hastanesine gidip bir prof a muayene ol için rahatlasın.
Yasemin66 dygmn21 bir arkadaşım yaşadı tatlım senin anlattıklarını bebekten sıvı aldırmak çok tehlikeli ve düşükle sonuçlanma ihtimali de yüksek diye biliyorum arkadaşım doktorunu değiştirdi başka doktor bebeğin gayet sağlıklı öyle birşey yok dedi ve kesinlikle bebekten sıvı aldırmasını önermedi Gebze Medical amanullah bey görünmeni şiddetle tavsiye ederim
Almira89 dygmn21 sivi aldirma dusuk riski oldugundan genelde onerilmiyor. Kesin tani icin bu islem gerekli ama Allah korusun hasta olsa hamileligi sonlandiracak misiniz? Cevabiniz hayirsa yaptirmayin. Hersey Allahtan dua edelim elimizden baska bisey gelmez.
Mry dygmn21 bilgim olsa yazacam ama sadece inşallah bi sorun yoktur diyebiliyorum testlerde yanılma payı çok oluyor sonuçta