Eylul1987 merhaba arkadaşlar bu ay düzenli şekilde yumurta takibi yaptık ilaçsız hersey normal. yumurta çatladı büyük ihtimalle yine adet olucam 1.5 senedir deniyoruz çünkü. doktorum çatlama iğnesiyle uğraşmadan direk aşılamaya geçelim dedi. benim durumumda olan arkadaşlara doktorları ne dedi acaba. bir de maltepe kartal civarında aşılama yaptırabileceğim önerebilceğiniz hastahane ve doktor var mı
Deletedmom355 Eylul1987 bnm takipten sonra çatlama boyutuna gelince çatlatma iğnesi yaptırıp ertesi gün aşılamamı yapıyorlardı. Aşılama sonrası da gün aşırı ilişki
melkaydnnn Eylul1987 rahim.filmi falan cekildiniz mi bende 1 bucuk yıldır deniyorum doktorum rahim.filmi cekilmemi soyledi baya kisi filmdenn sonra hamile kalmış
vuslatim34 Eylul1987 canım benimde inşallah cuma aşılama olacak . Bugün doktoruma 1.5 yıllık evli çift gelmişti doktor onlarada aşılama dedi diğer türlü vakit kaybı dedi. Bence sende aşılama dene araştırma hastenesinde masraflı da olmuyor hem
afrasil Eylul1987 esiniz sperm testi yaptırdı mı ? Çatlatma iğnesi dene niye denemeyeceksin ki maliyetli birsey değil uzun zaman alan bi durum değil saeece 1 ay kaybetmiş olacaksin o kadar .belki igne yardımcı olacak . Ama şöyle de bir durum var sen çatlamayı görüp o günleri doğru değerlendirdiysen igne ile de ayni sey olacak çatlayacak ve o günleri degerlendireceksin
Deletedmom355 Eylul1987 hayır ilk çatlatma iğneleriyle başladım olmadı sonra aşılamaya geçtim tabi o da olmadı son çare tüp bebekle çözdük durumu :))
Deleted5544 merhaba ben pendik marmara eğitim araştırmada aşılama oldum. 2. aşılamadan sonrada rapor cıkardılar sadece yumurta büyütme iğnesine para verdim, çatlatma iğnesine ücret ödemedim. 3. aşılamada tuttu benim bebeğim 2.5 aylık oldu bile. darısı isteyen herkese insallah 😍
Eylul1987 Deleted5544 ilk aşılama da devlette herhangi bi ücret ödeneiyor mu kartal araştırmadan randevu aldım bende neyle karşılaşacağımı bilmiyorum bilgilendirir misiniz?
Rabia_karaman003 Bende 1 tane yumurta çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ilk ayda vurundugum gün hamile kaldım şuan 8 haftalık gebeyim
Eylul1987 afrasil yaptırdı ikimizdede hiçbir sıkıntı yok. ben 3 ay ovaluasyon testi yaptım ve değerlendirilmesi gereken günleri değerlendirdim. yumurtlamayı ve çatlamayı da gördüm ama yinede olmadı. kafam karıştı benımde 1 ay denesem mi çatlatmayı diye
afrasil Eylul1987 canım çatlatma iğnesi de zaten testle Aynı şey gibi bir şey çünkü ovulasyonda da yumurtlamayı görüyorsun değerlendiriyorsun çatlatma iğnesinde de ne zaman çatlayacağınız Doktor söylüyor değerlendiriyorsun . Ben bu şekil biliyorum ama gene de araştır
Rabia_karaman003 Eylul1987 denemelisin güzel sonuç alınıyor doktor vurunulmasi gereken günü saati söylüyor
Deleted5544 Eylul1987 sadece ilaç ücreti var. geçen sene için konusayım, 15 tl klomen hap ücreti, 100 tl çatlatma iğnesi ücretiydi. 3.de iğneyle yumurta büyütüyo tüp bebek gibi, 400 tl iğneye verdim, çatlatma iğnesine 5 tl verdim.
vuslatim34 Deleted5544 şimdi fiyatlar uçmuş canım 160₺ çatlatma iğnesine verdik klomene de 30₺ . İnşallah tutar bu aşılamam da gonalf iğneye gerek kalmaz 🤲🏻
Deleted5544 vuslatim34 off baya yükselmis canım. insallah tutar. ben devlete gittiğim icin muayene ücreti ödemiyodum o iyi oluyodu