Umutduru Kızlar merhaba bugun kan verdim sonuçlar e nabizdan kac gibi çıkar bilgisi olan varsa yazabilir mi Sağlik ocagindan verdim kani
Muuciizeemm Umutduru sağlık açığından sonuclari arayıp öğrenebilirsiniz e nabiza düşmüyor sağlık ocağının ki
DaisyMom Umutduru hemen e nabiza maalesef dusmuyor nerdeyse 1 ayi buluyor.En iyisi saglik ocagindaki doktoru arayip ogrenebilirsiniz.
Deletedmom355 Umutduru sağlık ocağının kendi sitesinden tc niz ile akşam 6 civarları öğrenebilirsiniz
sue92 Sağlık ocağından bir kod verdiler bana. Ertesi gün Labim’den bakıp gördüm sonucumu👍🏻 Google’dan labim yazınca çıkıyo☺️☺️
EB1661 Umutduru sağlık ocağından barkod alsaydın keşke labğmden bakardın hemen sabahdan verdiysen bugün içinde çıkıyo normalde
OnDokuzEkim_ Umutduru canim naptin ciktimi beta hcg ? İnsallah yuksek bir degerle karsilasirsin saglikli bir gebelik olur inşallah 🥰
Nisanurunannesi3850 Bende e nabiza kan verdigim günün ertesi günü düsüyo sonuclar 1 ay sonra falan değil Saglik ocaginda verdigim kanlari devlet hastanesinin sitesinden tc kimlik numaramla girip labaratuvar sonuclarindan bakiyorum
Symsymdmr Umutduru devlet hastaneli çıkıyor sadece sağlık ocağının eklemesi gerekiyor sanırım benimde yaptırdığım hic bir test sonucu cıkmamıştı orda gidip aldıktan sonra baktığımda da cıkmamıştı