Fatovebebegi Elif2701 ben daha dogum yapmadim ama canan hanima gidiyorum muane 125 tl dogumlara felan zam geldi normal dogum 2250 tl sezeryan 3 bin tl
132025 Elif2701 arkadaşım canan hanıma gidiyodu çok memnundu asla normal doğum istemiyodu ama canan hanımın konuşması üzerine ikna oldu denemeye karar verdi ve çok güzel bi şekilde doğurdu ama canan hanıma nasip olmadı doğumu ama çok memnun kaldı
esraizmirli Elif2701 bende gidiyorum kontrole Dr saadet ünsal gözün kapalı tercihe debilirsin asla pişman olmayacagın bir doktor
Elif2701 Fatovebebegi Doktorunuzdan memnunmusunuz 37 haftalığım doğum yapıcak iyi bir hastane arayışındayım
Fatovebebegi Elif2701 ben memnunum sordugunuz sorulara cevap veriyor kibar anlatiyor canan hanim hastanede zaten en iyileri canan hanim bide saadet hanim ikisinden birini tercih edebilirsinz
Melikedefnemm Elif2701 ben dr.saadet unsal A gdiorum memnunum cnm 38+2 iz baştan beridir gdiorm doğumda orda olcak insllh
Hanife15- Merhaba bende pendik medipol saadet ünsal doktorum çok memnunum 36+3 deyim çok yakında sezeryan doğumum olucak inşallah 😉
caglanurr Elif2701 bende oraya gidiyorum doktorum semra inmez nasip olursa orda doğum yapacağım çok memnunum doktorumdan
Ozgebyr Elif2701 ben oraya gidiyordum ama şimdi tasindigim için bırakmak zorunda kaldık doktorum saadet ünsal di çok memnundum keşke onda doğum yapabilseydim