Her zaman burda doğum hikayelerini sıkılmadan okurdum bana da nasip olsun diye dua ederdim çok şükür kavuştuk oğlumla benim
hikayem aslında çok önceden başlamıştı uzun süre bebek sahibi olmak için uğraştım 7 yıl kadar aslında bi sorun yoktu ama olmuyordu sonra geçen sene tüp bebek yapmak istedik tuttu herşey güzel gidiyordu falan 25 haftada erken su gelişi nedeniyle erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybetmiştim dünya başıma yıkıldı uzu süre kendime gelemedim artık bebek bile görmek istemiyordum akışına bırakmaya karar verdim sezeryan olmuştum o yüzden en az 6 ay korunmam gerekiyordu zaten istemiyordum da ama doğumdan 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım mucize gibiydi tabi hamileliğim biraz tedirgin geçti çok dikkat ettim hep önceki gibi erken doğum olmasından korktum çok şükür bu sefer sorunsuz bi şekilde kavuştum bebeğime basıl güzel bişeymiş eminim benim gibi bebeğini kaybeden anneler vardır umutlarını kaybetmesinler Allah nasip ediyor tekrar doğumuma gelirsem hep genel aneztezi mi spinal mi karar veremedim öncekinde genel olmuştum çok zordu acıyla karnım diye diye bağırdığımı hatırlıyorum uzun sürmüştü ayılmam bu sefer spinal olsun istedim hep ama baş ve bel ağrısından hep korktum bi cesaret ameliyathaneye girince spinal olsun dedim o süreç kolaydı iğne yapımı falan korkulcak bişey değil fakat çekiştirmelerden dolayı çok rahatsız oldum korktum o an bayıltmışlar beni bebişimi göremedim maalesef ama çabuk ayıldım ve odaya geldiğimde hemen kucağıma aldım nerdeyse hiç ağrı hissetmeden uyuşukluğum geçti ilk ayağa kalkmak zordu ama yavaş yavaş atlattık bol kahve içtim baş ağrısı azda olsa biraz oldu çok korktum ama şiddetli olmadı çok şükür bugün 11 gün oldu biraz belim ağrıyor ama umarım spinalden değildir Geçer diye düşünüyorum biraz uzun oldu ama bütün anne adaylarına umut olsun diye yazmak istedim oğlumun adını da umut koyduk zaten Allah herkese anne olmayı nasip etsin diyorum 😊 Merak ettiğiniz sorular varsa seve seve cvplarım.