Emineavar Ayshe2020 iki hafta geriden veya ilerden gelebiliyor ve normal kabul ediyor zamanla normal haftasına dönüyor başında benimde olmuştu sonra haftasına uydu zamanla
Ayshe2020 Emineavar senin nasıl olmuştu canım benim bir hafta gerideyken dün neredeyse iki hafta oldu arası korkmama gerek yok ozaman :) kendimi yedim dünden beri
Emineavar Ayshe2020 benim de 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık gözüküyordu dedim herhalde geç döllenme oldu sonra tekrar gittiğimde normal haftasına dönmüştü yavrucum 🤗
Ayshe2020 Emineavar tamam canım çok teşekkür ederim içim rahatladı az da olsa inşallah benimkisi de zamanla düzelir, gelişmesi için ne yemem gerekiyor ek bişeyler lazım mı acaba
[silindi] Aslgnzr sanki normal, hep daha buyuk bebekler yazilmis. Benim 12. Haftada 5cm, 53 gr demisti doktor. Uygulamalara gore 28gr falan olmasi gerekiyor gibi. Bence boy normal ben ben de kilodan sasirdim
Emineavar Ayshe2020 muz karpuz ye bol bol ben hep yiyordum şimdi de iki hafta önden gidiyor 😃😃bir süre yemeyecegim artık
hulya1406 HappyMom benim kızımda geçen hafta 28+3 günlükken 1383 gr dedi gayet iyi kilosu dedi doktorum haftaya bakalım ne kadar olacak.☺️