Asligur HappyMom Kızımız olacak Allah nasip ederse biz ismini İnci koyduk💜 Hayatı hep inci kadar parlak ve değerli olsun inşallah 🤲🏽🧿
Semisssad Bizimki süpriz bebek olduğu için kızım olursa yusra oğlum olursa muhammet sad inşallah oğlum olmasını çok istiyorum iki kızım bir oğlum var eşit olmasını çok istiyorum 💙💙
Elifakoglan HappyMom doktorumuz erkek olabilir dedi ama biz kızımız olursa Begüm ada koyacaktık 🌸 erkek şimdi de Mert Ege düşünüyoruz 👼🏻
rahmeli20 myboybabyy Karan kahraman , yürekli , yiğit , masum anlamlarına geliyormuş bende sevdim bu ismi Eymen ismini de seviyoruz Karan Eymen diye düşündük nasıl sizce?
myboybabyy rahmeli20 Türkçe sözlükte bir ot ismi olarak geçiyor diye yazmış bi site oyuzden anlamından emin olmadım ama sizin yazdığınız gibi yazıyor çoğu yer gayet uyumlu karan eymen bizde Ekrem karan olarak düşündük eşim emin ama ben değilim ☺️
rahmeli20 myboybabyy evet bazı yerlerde dediginiz gibi geçiyor anlamı birkaç siteye baktığımda bu şekilde gördüm sizinki de gayet güzel bence
AylinAlp Eşimin adı Uğur erkek olursa hep ‘Uğur’olsun dedik kız olursa da benim adımın tersi ve daha kimsede duymadık isim olarak ‘Nilya’ olsun demiştik🌸 ama oğlum oluyor o yüzden Uğur Aylin’in de A’sından Uğur Alp olsun dedik kesin olarak inşallah🤍