94merve HappyMom kızım olacak ülger düşünüyoruz asıl eşim düşünüyor kayınvalidemin adı sizce nasıl ben elisa düşündüm ama baskı var biraz siz olsaydınız ne düşünürsünüz
Nil_ 94merve güzel bir isim degil. Benim ismimin başında da var bu isim nene ismi ,35 yaşındayım hiçbir zaman sevmedim en son dikekçe vermeye karar verdım avukat tutup sildireceğim ilk ismimi.koymayın sakın çocugunuz asla begenmez mutsuz olur
Pnarfedakarturk ZeynebOnurluu96 bende öyle o yüzden bakıyorum erkek isimleri neler var diye 😊 kız olursa asel düşünüyorum
heyecanlibiranne_ 38Seher rica ederimmm ne demek. Hayırlı olsun şimdiden paşamıza. Ata ne olursa olsun tek başına bile çoook asil bir isim. Çok yakışıcak 🥰😍
RabiaGlck livasmomm çok güzel bir isim özellikle anlamı cok güzel kızımın adını asya liva koyacaktık ama iki isim koymayı pek istemediğimden sadece asya koyduk. Livanın anlamı peygamber efendimizin insanlar öldükten sonra topladığı bayrağın adı.
Ozgetolga Isim çarkını birkaç kez geçirdim ama hep aynı ve biraz saçma isimler geldi. Kızımın ismi Eylül Lina olacak inşallah😊🙏