zeynepbay Xc9 alya diyorum açelya telafuzu zor ve yazarken kodlama yaptırmaya gerek duyabilirler alya ise çok net ve güzel bir isim 🥰
duygush Benovse_mamedova2020 aynen , Oktuğ ne ya , Kiril vardı sözlükten açıp rastgele mi bulmuşlar anlamadım 🤭
itsmom_k Huzur65 Biraz zor bi isim sanki meyra cok begeniyorum znlami da Güzel Eslem esim rüyasında gördü Eslem Meyra oldu🙂
myboybabyy Ozgesahinerdm merhaba ☺️ karan ın anlamını tam olarak araştırdınız mı acaba bende karan düşünüyorum da anlamından emin olamadım
Tkmkleyla EsraUmt ben carktaki isimleri beğenmiyorum ya saçma sacma isimler ali Ahmet Fatma Ayşe dese ona bile razıyım 😁😁
Tugceasl Esraaelisa1 sare yeğenimin adı onu koyarsam olmaz Elif nare, Elif erva , Elif yüsra şimdilik bunları düşündük aylar ilerledikçe fikrimiz değişecektir tabi elif kesin olucak ruyasını görmüştü eşim
Esraaelisa1 Tugceasl Saydığın isimlerde çok güzel ben tek nare koycaktım sonra elisa koymaya karar verdim 😂
-yeni35- HappyMom Ege favori ismimizi yedi yıl konuştuk eşimle her hayalimizde hep Ege ismi geçti ama hamile kaldığımı öğrendiğimde bebeğimin isminin anlamının bir bölgeden fazlası olsun istedim. Efe ismini çok beğeniyordum kayınpederimin adıyla koyacağız Allah nasip ederse Ercan Efe olacak 🙏