Mercimeginannesi123 Kızceler 14. Haftamızdayız dehşet baş agrıları yaşıyorum parol filan işe yaramıyor benim gibi olan var mı alternatif uygulanacak cözümler biliyor musunuz perişan oldum ya
bebegim_28 Mercimeginannesi123 1.5 2 ay kadar çok çektim o haftalarda 🥴parol çoğu zaman iyi geliyordu ama yinede geçmiyordu akşam karanlıkta uyumak iyi geliyordu kafama buz koyuyordum el havlusuna sarıp onlarda iyi geliyordu
Glakky1 Mercimeginannesi123 Bende de oluyordu bundan 1, 2 hafta önce flan Gerçekten çok zor şükür şuan iyiyim
merve0128 Mercimeginannesi123 aynı şeyleri yaşadım ölüyordum ağrıdan tek çözümü buz oldu ve başımı soğuk su ile yıkamam
Gokmer Mercimeginannesi123 doktorum makattan endol fitil vermişti. Migrenim çokşiddetli geçiyordu. Sonra o da fayda etmedi. Her gün 1 tane magnezyum iç dedi. Çok iyi geldi. Vücuttaki tüm ağrılara iyi geliyor
merve0128 Mercimeginannesi123 biraz enseme biraz başımın üstüne dönüşümlü koyuyorum hatta başımı sıkıca bağlıyorum bağladığım tülbentide buzlu suyla ıslatıyorum anca iyi oluyorum
Glakky1 Mercimeginannesi123 Ben hamileligim de hap kullanmak istemiyorum istmedigim için agrılarımı hep çektim parol bile 1 2 defa yuttum Uyuyunca da pek geçmiyor ama idare ettim 😊
Mercimeginannesi123 Glakky1 7ilk zamanlar bende direndim ama yok baktım ölecem yani arada içmeye başladım ilk zamanlar kesti daha ilaçta etki etmemeye basladı o yuzden yine artık içmiyorum 😏
Glakky1 Mercimeginannesi123 Benimde ilk hamileligim, her an doktora gitmek istiyorum durumu nasıl diye 😁
merve0128 Mercimeginannesi123 ay sorma valla ben bide hergün Kan sulandırıcı iğne vuruyorum Yapacak bişey yok ama zafere giden yolda çekilen çile kutsal 😂😂😂
Mercimeginannesi123 Glakky1 ayneeen bide benim düşük tehlikem var bayagı kanamam oldu cok tedirginim kontrol günleri gelmek bilmiyor resmeen🙈
Glakky1 Mercimeginannesi123 Ben bu kontrolüm de cinsiyet ögrenicem 2 hafta sonra çok heyecanlıyım 😁😁❤️
Mercimeginannesi123 Glakky1 daha önce hiç tahminde bulunmadı mıı banada gecen hafta erkek gibi dedi 3 hafta sonra tam öğrencez inşallah meraktan aklıma takılınca uyuyamıyorum 😂 Rabbim öncelikle hayırlı saglıklı evlat versin
Glakky1 Mercimeginannesi123 Hayır söylemedi çok bekledim de pozisyonu tersmiş bebeğimin göstermedi😂 Bana da dedi 3 hata sonra diye de 2 haftam kaldı😁😁