Babydr Kızlar regenesis max multivitamin kullanan yada kullanmış olan varmı mide bulantısı ve bogazımda tahriş yaptı sanki acaba bu ilaçdan mı
Ireem20 Babydr Ben kullandın ama Bu şekilde yorumlar duymuştum ilaç hakkında ama bende herhangi gibi birşey olmadı canım 😊
Deletedmom15257 Babydr ben kullaniyorum gayet iyi cnm kuru diye boğazda kaliyo önceden zeytin ye yaglaniyo boğazın sinra iç ben öyle fayda gordim 😁
Selhan Babydr 10.haftadan beri kullanıyorum 32.haftamdayim şuan gece yatarken içiyorum ıstah acmamasi için ama dediginiz gibi bi sıkıntı yasamadm🤔
InciTanem Merhaba bn regenesisi ilk 3 ay kullandım folik asit yerine. Ama çoğu kisi ilerleyen zamanlarda destek vitamin olarak kullanmış. Acaba bn yanlış mı yaptım
Gizemvencoglu İlk aylarımda bende kullandım ağzınız kuruyken içmesi biraz zor olabiliyor öncesinde su içip vitamini öyle almak daha kolay oluyor ben bir sıkıntı yaşamadım ☺☺
Ozlemm Babydr bence senin bulantin var bende kullaniyorum fakat bulanti yapmadi. Bogazim tahris oldu cok. Fakat istifar etmekten oldu. Hapla alakasi tok.
Tubafatih Bende kullandım üç ayımdan beri bana aşırı kilo yaptı bıraktım doktorumda dedi şuan altı aylık olcam
SenaBilgin Tubafatih canım bende 1 aydır kullanıyorum ilacı 20 haftalığım birden 6 kilo aldım bu ilaca başladıktan sonra
Tubafatih Babydr çok yemiyorum iki öğün ve az ama bukadar kilo almam normal değil doktor dedi bırak diye
YcelMlayimYldrm Babydr canım 8 aydır kullanyrm ilaci aldıktan sonra bseyler atistir yoksa o kötü tadı ağzında kaliyo