Berenberen23 Bugün tam 36 haftalık olduk dünden beri adet ağrısında olduğu gibi kasık ağrısı yaşıyorum sık bir şekilde gelip gelip gidiyor sizce sebebi nedir yaşayanlarınız var mı ?🙄🙄
Ronyaseda Berenberen23 Canım doğumun yaklaşmış olabilir bebek inmiş olabilir vs bu tarz şeyler duyuyorum bende 35 haftaligim 🙏🏻 Sağlıkla doğsun bebislerimiz
Zeynep7p Berenberen23 36+2 yim bende dün böyle bi post açtım bende de çok oluyor kasık ağrısı canım galiba normalmiş bu dönemlerde ama doktoruma da soracağım
Benovse_mamedova2020 Berenberen23 çocuk basınç yapiyon ve kendi için rahat bir yer hazırlıyor karninda çocuk rahatina bakiyo😂
Berenberen23 @Ronyaseda# Elaninannesi Ronyaseda bende iki gün boyunca yaşayınca şüphelenmedim değil bakalım yarın kontrolümüz var ne diyecek doktorumuz inşallah dediğin gibi sağlıklı sıhhatli doğsun bebeklerimiz 🥰
Berenberen23 Ronyaseda sağlıkla gelsinler de vakti hiç önemli değil 🥰 ama artık gelmesini çok istiyorum herkes doğurunca hamileliğini özlersin diyor ama şuna cidden çok doğurmak istiyorum 😂
Ronyaseda Berenberen23 Bende öyleyim sal bir yandan da eksiklerim var hala temizlik var beklesin diyorum 🤪
Berenberen23 Zeynep7p aynen bende yarın soracağım ama artış olduğunun farkındayım o kafamı karıştırıyor işte 🤭