melisaozer4 2,5 aylık hamileyim bı ara sadece iki hafta sürdü ve bitti sanmsdm ama son on gündr çok şiddetli şekilde geri başladı bulantılar ilaçlar kullanıyorum doğal şeyler deniyorum ama hiçbir etkisini göremiyorum var mı öneriniz
Birminiginannesi melisaozer4 bende 8 haftalık olduk bu gun bitti sanmıştım bu gun halsizlik bulantı yine başladı kusmayada korkuyorum hic kusmadım 😔
buseyusuf27 melisaozer4 saglık ocagına gıdıp prilam dr yazdır cnm cok ıyı bır ılac ben 3.5 aylık ogrendım genelıgımı 6 hafta basladı kusmalar hala kullnyorm cok skur normal gebelık yasıyorum hıc skntım olmadı
melisaozer4 Birminiginannesi hiçbir çözümü yokmu ya bunun hiç mi birşey fayda etmez 😑ve ben istifra edebilen birisi de değilim o yüzden çok zorlanıyorum
nevaasaf buseyusuf27 canım benim senden Allah razı olsun cok dua ettim bu ilaç mucizeymis meğer bulantı felan kalmadi dakka basi dua ettim sanaa iyiki yazmissin canım benim hayata döndüm.bos yere eziyet cekmisim meger
buseyusuf27 nevaasaf 🤗 nedemek cnm herzaman yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana allah razı olsun 🙈🤲🏻 artık ıstedıgını ye kılo al bebıste alsn 🤗
nevaasaf buseyusuf27 meğer hamilelikte guzelmis resmen hayattan sogumustum yaa her ictigimde aklımdasın 😘
Hafsanurr Merabalar bende 6 haftalik hamileyim cok kotu mide bulantim kusmam istahim hic yok bas donmem var 😔
Melekalyyy Hafsanurr prilam tavsiye ederim başımı yataktan kaldıramıyordum taki burdaki arkadaşların önerilerinden duydum aldım çok rahatım