SerdaRaysel Selam bayanlar şimdi kontrolden geliyoruz 26 hafta için 28 cm ve 900 gr nasıl sizce az gibi geldi bana sanki
Damlamm SerdaRaysel herkeste değişkenlik gosterebilir kuzum 24 haftalikken gttim bende 28 cm boyu 700 gr kilosu dedi dert etme bu aylardan snra zaten gelişimleri başlıyor haftasiyla uyumlu dedimi doktor?
ecembugra53 SerdaRaysel canım her bebek genetiği anne babadan alır siz ler bu etkeni bebeği biz den etkileniyorlar her bebek bir değildir
bebegim_28 SerdaRaysel 26 haftalıkken 850 gramdı 28 haftamda 1 kilo 160 gramdı doktorum gayet iyi dedi
SerdaRaysel Damlamm inşallah ya evet iyi dedi doktor ama ne bilim boy kilo tablolarına bakınca düşük gibi geliyor bana da
Damlamm SerdaRaysel herşeye bakilinca insanın beyni sulanıyor doktorun haftasiyla uyumlu dediyse doğrudur onemlinolan doktorun ne dedigi arkadasinda dedigi gibi aile genetik faktörude dogru birsey buda etken endişe etme 😊
SerdaRaysel ecembugra53 eşim uzun bende kısa sayılmam kilolar da iyi ne bilim Ya birde troid düşük benim hep ilaç kullanıyorum korkuyorum açıkçası
ecembugra53 SerdaRaysel troid herkeste var hamilelikte olan bisey yanı korkmana gerekterecek bişeu yok canımm😊
irva SerdaRaysel Benim 26.hafta da 1050 dedi kilosu için boyu da 38 cm.Ama benim oğlan 1 hafta önde gidiyor.Her bebeğin gelişimi aynı olmuyor kuzum.Senin ki normal zaten.
Tomrisme Canım bazen pozisyonu itibarı ile de değişkenlik gösterebiliyor ya da bebek atak yapıp bir anda da büyüyebiliyor. Sen güzelce beslenmene devam et yeter ki 🥰