Busrakara Merhaba çatlak kremi arayışındayım temiz içerikli bir ürün arıyorum. Palmers ya da badger arasında kararsız kaldım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Sfk55 Busrakara canım ben lireac kullanyrm 32.haftadym. Ufak çatlgm oldu suan en iyisini de kullansak genetik vücut yapından catlıysn yani arkdsm hcbişey kullanmadı catlamadı. Ama memnunum daha fazla catlıycktm muhtelemn kaşınmamı faln dindirdi oyuzden kasıma gereği duymuyrm. Çatlyn yerde kremi tam sürmedim yerlerdi şimdi hem yag hem krem devam edıyrm bakalm.
Zeynep_cagdas Busrakara palmer içeriği temiz değil canım. Temiz içerikli olarak badger, burts Bee, minoris, frei öil, shoosha gibi markalar var benim bildiğim. Ben şu an badger kullanıyorum belly butter olanını. Bir de shoosha sipariş etmeyi düşünüyorum
Meyvis93 Busrakara bende lierac kullaniyorum 30. Haftamdayim hic catlagim olusmadi șükür, tabi denildigi gibi genetik bir durum olabilir
91_sehla Kızlar benim gebelik öncesinden bi kaç çatlağım var göbeğimde lierac krem aldım 3 aydan sonra kullanmaya başlanılır yazıyor ben şuan 9 haftaligim kullansam bi zararı olurmu acaba. Siz kaçıncı ayınızda başladınız kullanmaya
Gustave Bende 10 haftalığım, fiyat önemli değil zararsız ve en iyi ürünü arıyorum, şimdiden başlamak istiyorum gögüslerim normalin 2 katı oldu neredeyse, daha önce kullandığınız ve en memnun kaldığınız ürün nedir?
sdkince Ben bio oil kullanıyorum şu an 23 haftaligim henüz çatlağm oluşmadı ama memnunum insallah hiç çatlaksız bitiririm hamileliğimi.
Zeynep_cagdas Busrakara aslında çok baskın bir kokusu yok ya da beni etkilemedi. Kakao yağı gibi kokuyor.