yvsz yok canım bence şoyle düşün. Mesela bana çocuk sahibi olmamin mümkün olmadığı söylenmişti. Ben herşeye rağmen zaman daha da geçmeden ve aklımda kalmaması için tüp bebek denedim. Ileride pişman olmamak ve keşke dememek için 2 defa gittik. Ki olma ihtimalinin düşük olmasına rağmen. Yani bulunduğun süreçte sen yine yapabildiğini yapmalısın. Ben bu süreç olumsuz sonuçlanınca dedim ki bitti, çocuk mocuk aklından çıkar. Hayatini en güzel ve en mutlu şekild e yasa, hep iyi bir insan ol. Açıkçası bu sürece kadar düşünüyorum da o kadar iyi bir insan degilmisim😁 yani kendimi eni konu terbiye ettim, kimseyi kirmamak ama ezik de davranmamak ve sürekli iyilik yapmak üzerin e hayatımı tesis ettim. Yani o nedenle bunu bir sınav olduğunu düşünüyorum. Ben bu sınavı en iyi şekild e atlattim bence, belki eskiden çok iyi bir insan değildim ve allah benim bu noktaya gelmemi bekliyordu, bilmiyorum. Hakikaten tüp bebekten 4 sene sonra istediğim ve hayal ettigim kişiye benzemeye başlamıştım ve işte şimdi de hamileyim. Canım bu tabi benim öyküm, herkesin süreci farklıdır. Ben kendi içimde sanki eksiğimi giderince bu hediye bana verildi gibi geliyor. Herkesin yolculuğu farklı olacaktır. Belki böyle düşünmek bana bu mucizeyi yaşattı belki de ben mana buluyorum 😁 ama buna mana bulmak da hoşuma gidiyor, bu kadar kötü bir dünyada her şeye rağmen inatla iyi olmayı seçmek için bir neden gerekli, bu da bana çok güç veriyor. Ya yazılacak o kadar coook şey var ki… Ben sizleri kalpten anlıyorum, çok samimiyetle söylemek gerekirse bunun bir sınav olduğunu düşünüp kabul etmek ve hangi konuda olursa olsun “iyi” bir şeye yönelmek hem ciddi anlamda durumunu unutturup normallestiriyor hem de kendindeki güzel gelişmelerden çok mutlu oluyorsun. Unutma canım hayat devam ediyor, allah kimi zaman senden daha genç insandaki nefesi alırken senin bizim nefes almamıza izin veriyor, bu nedenle bu nefesi üzüntüyle harcamayalım ve yaşadığımız şeyin asla hayatımızı yönetmesine izin vermeyelim. Eğer sen çabani gösterip sessizce beklersen ben tüm kalbimle inanıyorum o ruhun bedeni bir gu n sana emanet ediliyor. Merak etme herşey yoluna girecek ve burada yazdigin sevinçine birlikte ortak olacağız inşallah ❤❤❤❤❤