Ogrtmnanne2 Kızlar merhaba 12 haftalığız ilk iki ay Mide bulantısından 2 kilo vermiştim . Bugun baktım yine yarım kilo gitmiş 🤦🏻♀️ İster istemez endişe ediyorum normal mi 12. Haftada hiç kilo almamak
Kelebek97 Ogrtmnanne2 Canım doktorların tek istediği 20. haftaya kadar kilo alinmamasi. Endişelenme 20. haftadan sonra önünü göremiyorsun çok hızlı kilo aliyorsun 😊😊
ecembugra53 Ogrtmnanne2 korkma cok normal canım 😊 bende öyle vermiştim sonrası tabi genetik almadım görenler aynısın diyor 😊
Serifeisitmir Ogrtmnanne2 hiç stres yapma canım ben 5 kilo verdim 26. Haftaya kadar sonra bulantılarım geçti şükür yavaş yavaş alıyorsun sonra
Ogrtmnanne2 Kelebek97 böyle olmasına çok sevindim ister istemez endişeleniyordum çok teşekkür ederim 🌸
Baharbek Bende 12. Haftadayım henüz kilo almadım bebeğin gelişiminde sorun yoksa bir sıkıntı olmaz ☺️
Kelebek97 Gulcan0187 Masallahhh bende çok hızlı kilo alanlardanım ama ben 20 ye kadar 3 kilo verdim şimdi 24 haftalığız 8 kilo almışım. Umarım normal doğum yapabiliriz 😍😍
Yeniden Ogrtmnanne2 kilo alayım diye neler neler yapıyorum, midem hala kötü. İlk hamileliğimde de midem kötüydü ama kilo vermemiştim. Korkuyorum vallahi bende. 18. Haftam zorla 1 kilo aldım. 🙃🙃