Boncukbeyinannesi ayseguloks ben trendyoldan favorilere attım birkaç tane. Onlardan beğendiğim birini alacağım zamanı gelince. Yoksa ilk çocuğumda normal sırt çantası kullandim
witharzu ayseguloks ben de Elelelife Nolita 2 olan modeli aldım, henüz kullanmadım ama derler ya taş gibi diye, gerçekten öyle sağlam ve şık bir çanta :) kullanmak için sabırsızlanıyorum diyebilirim
ayseguloks Boncukbeyinannesi aldığım kullanışlı bir ürün olsun istiyorum bende sırt çantam hiç yok almışken mantıklı birini alıcam
little_butterflies @ayseguloks muca ve stokke bebek çantası kullanıyorum bir kızım için, diğerini de yenidoğan için hazırlıyorum.
Tatlisannedilekk ayseguloks adidasın siyah sırt çantasını kullancam anne bebek çantası olarak en mantıklı o geldi bana
buseyusuf27 ayseguloks ben baby mom cok foksiyonlu anne cantası aldım gayet memnunum bıldıgın bavul gıbı genıs ve cok kullanıslı 👍🏻 ındırım gelıyor arada bn 70tl almıstım suan 119 tl
DiplomaliEvHanimi buseyusuf27 ebebek’ten mi almıştınız ben de oradan aldım da aldığımda 69.90 di tamamen açılır fermuar var
phdmom Henüz almadım ama muhtemelen onu alacağımm ben de Kiwi cool bag, bence piyasadaki en şık ve güzel çanta
buseyusuf27 DiplomaliEvHanimi aynen öyle cnm 👍🏻 ındırımde almıstım e bebekten cok begendım ben baya fonksıyonlu enazndan
Nur38 ayseguloks civilden stylo markasını aldım çantanın iç hacmi gayet geniş henüz kullanmadım ama birçok şey içine sigdirilabilir 😇
Birminiginannesi ayseguloks canta marketten yu yu aldın cok kaliteli cok guzel termal biberon yeri fln baya iyi ici bölmeler şiddetle tavsiye ederim
Tuba63 Canım ben nar markasını almistim daha kullanmadım ama yorumlara bakaraktan aldım görüntüsü duruşu da çok kaliteli duruyo ve ici baya geniş ben civilim.com dan almistim 190 tl den 90 tl ye düşmüştü indirimden almıştım