cansutnc54 Merhaba hanımlar 19 hafta 6 günlük hamileyim sürekli uyuma isteğim var. Başımı koyduğum yerde uyuyorum, benim gibi olan var mı? Sebebi ne olabilir?
mlsmrtgl cansutnc54 ayyy bende öyleyim ya 😢 akşam 9 buçukta uyudum sabah 7 de uyandım hala uykum var 🙄
akcayaanneoluyorum cansutnc54 Bende 29 haftalık hamileyim. Hep bu şekilde geçiyor günlerim. Kafamı bir yere koyduğum an uyuyorum. Uykumu almış olsam bile 🤷🏻♀️
cansutnc54 akcayaanneoluyorum aynen bende öyleyim işte sanki birtek ben öyleymişim gibi geliyordu ama yanlız değilmişim meğer😄
Aykam cansutnc54 bende öyleyim şimdiye kadar hiç böyle olmmaiwdim şuan 29+0haftalik hamileyim sürekli uyumak istyom
Epifenomen cansutnc54 30. Haftaya kadar dinamiktim ama son bir haftadır kafamı kaldıramıyorum devrilip duruyorum her yere 😦😦
DilanDag cansutnc54 ilk üç ay benimde öyleydi şimdi neredeyse 2 aydır zombi gibi geziyorum deliksiz uyumayı okadar çok özledim ki uyuyabildigin kadar uyu tadını çıkar😂
Damlamm 25+3 gunlugum ve belim koparcasina ağrıyor ve sol kaburgam batıyor uyuyorum ama hala hic uyumamışım gibiyim hamilelik cok zor 😅
S-e3506 cansutnc54 bunlar iyi günlerin keşke bende uyusam son haftamdayım pazartesi doğumum ne uykum kaldı ne de başka bişey çok ağrım var uyuyamıyorum ağırlaştım iyice
asli57771 cansutnc54 ay bende valla akşam 11 de uyuyorum sabah 10 da uyanıyorum öğlen bidaha uyuyorum bebiş beni uykucu yaptııı ama doktorum gayet normal uyuyabilirsin uzan dinlen sürekli dedi
Quebonita cansutnc54 ben aralarda biraz toparlıyorum doğuma yakında artık kış uykusuna dönüyor 😅sadece yemek yemek için kalkar oluyorum🤷🏻♀️
Meleka Ben de 19+3 haftalık hamileyim zaten uykuyu seven bir insanım bir de hamile olunca öğlen kalkıyorum valla 12 saat uyuyorum