Gulserenazatim Kızlar hamile olduyum günden beri migdem bulaniyo ama kusamiyorum bı çaresi yokmu bunun çok açım ve az yiyorum fazla yiyemiyorum çocukta emziriyorum 1 yaş 2 aylık oğlum var önerdiğiniz birşey varsa lütfen söyleyin miğde bulantısı geçirecek 😟
dilek32 Gulserenazatim tatlım baslarda bende sen gıbıydım prilam dıye bulantı ilacı var saglık ocagında yazdıra bılırsın cok faydası var zararı yok
Ayten97 Gulserenazatim tamda ben buıantı rahatsızlığından yazıcaktm. 29+5 hamileyim sadece bulantı ilk aylarda oldu bende geçdi. Sabahın 5buçuğundan uyanmışam hala yatmamışaç yorgun bitkinim migde bulantım aşırı su içiyorm kusuyorrm(afedersinz) midem şuan bom boş canm hiç bişey istemiyor nie böyle oldu anlamadm 😔😔😟😟
Gulserenazatim dilek32 şuan doktoruma gitmedim Perşembe gidicem hemen alıp içsem sorun olmaz demi yoksa Perşembe günü doktoruma soylim öylemi icim ?
Shrkrks Gulserenazatim evt kullndığım ertesi gün iyi oldu gece 2tane birdn kulln dedi bitkislmil zatn çok şükr
dilek32 Gulserenazatim ben kendım aldım ıctım doktora kac defa soyledım ılgılenmedı eczaneye gıttım durumu anlattım onlar verdı sonra saglık ocagında yazdırdım al kulkan canım
Gulserenazatim dilek32 teşekürler canım Bende korkuyorum ilk cocuyumda hiç yokmuş gibiydi cunki şimdi bunda acayip bulantı yemek yiyemiyorum şimdi ilacı içsem bişey olur diye korkuyorum doktora sormadan içersen bide
dilek32 Gulserenazatim canım ıcın rahat kullana bılırsın yınede kaygıların varsa doktora sorup kullana bılırsın
MERVE0007 Ben de prilam sayesinde rahatladım ilk zamanlar hiç bir şey yiyemiyordum hemen geçiriyor uyku hali yapıyor ama bir kaç güne alışıyor bünyen doktoruna sormadan alma sen yine de