Mhmtftma Mrhba benm ilk gebeliğim 20+4 haftaligim ama hla bebegimin hareketlerini hissedemedim bnm gibi olanlar varmı ?
Zeyyno_ Mhmtftma Ben 17.haftadan itibaren nadir hissetmeye başladım şimdi dha net hissediyorum dıştanda görülür şeklde 😍😍😍
Mlshasimoglu Mhmtftma ilk gebeliklerde 22 ye kadar hissetmemen normalmiş. Bazi anneler 16 18 de hissetmeye başlıyor. Sabırlı ol yakinda hissetmeye başlayacaksın 🥰 sonra bidaha cok fena tekmeler yolda 🙄🥰🥰
Zekiye_79 Mhmtftma Ben 19 haftalıkken hissetmeye başladım şu an 22 Haftalık Gün boyunca sık sık hareket etmese de canı isteyince tekme atıyor 😊💕
crzydans Mhmtftma zayifsaniz biraz erken hissederseniz kilolu iseniz geç 24 den sonra ara ara 30 dan sonra net 🤗
Nurunsl Bende 19+3 haftalık hamileyim hafifden bazen kasık karın tarafında seyirme hissediyorum. Bebektir diye tahmin ediyorum onu. Ama daha net değil bnmkide tabi
Mhmtftma Nurunsl o seyirme bendede oluyor ama hergun değil doktorumda 19haftadan snra hissedersin dedi ama hla bişey yok bakalım😌
Nurunsl Mhmtftma işte o seyirmeler aslında bebek hareketi ama net olarak hissetmemiz için bi 2-3 haftaya daha ihtiyacmz var bnce :) sağlıklı olsunlarda