Pembe-mavi ballisiyavrum yükselir cnn daha var. Adet günü tekrar yap, inşallah güzel sonuçlar alırsın
ballisiyavrum Pembe-mavi ama idrar testi inatla negatif çıkıyor bugun itibariyle 2gün kaldı adete ama negatif sabahki testim🥺
Pembe-mavi ballisiyavrum değeriniz çok düşük idrar da daha belli olmayabilir. Erken testlerde çıkar. Ben erken test ile 1 hafta önce öğrendim.
Nida_Y ballisiyavrum benim idrar testim 2 gün geçmesine rağmen negatifti kanda 20 beta ile öğrendim hamile olduğumu
Pinar-34 Yükselir canm benim 2 ydi cuma günü dün 15.75 e çıktı çok erken yapmıştık kontrol amaçlı yarın tekrar yapacağız takip için
ballisiyavrum Pinar-34 yaaa umut oldun canm bana bende adet söktürücüye başlamayındüşünüyodum aşılama yaptrcam adet olmama şazım dra gitmem için
Pembe-mavi ballisiyavrum rabbim hayırlı haberler duyursun inşallah. Benimde 2 kaybım var. Şimdi 117 haftalık gebeyim. Az önce de oğlum olacağını öğrendim. Rabbim her isteyene özlem çeken herkese nasip etsin inşallah. Tez zamanda kucağınız dolsun.
ballisiyavrum Pinar-34 yarın tekrar kan vericem hayırlısı inşallah.Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin sanada
ballisiyavrum Pembe-mavi amiiin allah razı olsun sag sağlim kucagına al inşallah sende çok zor ve sabır gerektren süreçler benşmde bir kaybım var.Allah dualarımızı kabul etsin.